L'HOME DE FAMILIA | L'INDUSTRIAL | EL POLÍTIC | L'ESCRIPTOR | L'ESPORTISTA
 
   
 


Extractes del llibre 'Sentiment Català', escrit per Josep Font i Huguet:

"...
El meu pare, home treballador, de caràcter dur, de cor gran i bondadós, m'anava inculcant amb els seus consells les normes característiques de la nostra forma catalana de veure les coses. Jo era l'hereu, el continuador tradicional de l'ofici patern. Ell em va inculcar l'amor al treball i la satisfacció de fer-lo. Mai no he sentit de la seva boca queixar-se del seu ofici. Tot al contrari, sempre l'ha lloat. Així, doncs, jo mai no he tingut dubtes quan la gent preguntaven:
Què seràs quan seràs gran?
Què voldràs ésser?
Aquesta resposta jo sempre l'he sabuda. És un dubte que molts tenen, i que jo sempre m'he estalviat. Jo seré com el meu pare. Seré el continuador de les seves activitats. I intentaré aprendre el que ell sap. Jo seré comerciant, industrial igual que ell. D'aquesta manera, doncs, la papereta de què seria en el futur sempre la vaig tenir resolta.
..."


Extractes del llibre 'De la crisis al cambio', escrit per Josep Font i Huguet:

"...
De mis 25 años dedicados al mundo de los negocios he conseguido todo tipo de experiencias. Mis actividades han supuesto un continuado movimiento que, iniciado en los tradicionales negocios de mi padre dedicados a la elaboración de aceite, descascaradora de almendras, comercio de cereales, elaboración de vino y compra-venta de abono, han continuado con mi propia iniciativa hacia negocios agro-pecuarios, como son: secaderos de cereales, deshidratadoras de alfalfa, fabricación de piensos compuestos, matadero industrial, integraciones ganaderas, además de estar o de haber estado vinculado a sectores como los de la hostelería, transporte y construcción, que han llenado gran parte de mi vida activa.
..."