“Hola Josep!

"En Josep fou un home excepcional, l’amic de tothom que es desvivía per a servir als altres. Un home amb el pensament ágil: 'Quan un hi anava, ell ja en tornava!'.
 
El recordarem per la teva honradesa, el teu treball dur i positiu, la teva austeritat, el teu amor a les nostres coses, la teva sensibilitat i la teva il·lusió. Qui no recorda una frase de recolzament, una mostra d’amistat, un voler ser útil als altres, un favor desinteressat d’en Josep?
Sempre et recordarem, Josep! Els teus amics hem estat amb tu el dia que a la terra has retornat, envoltat per la Senyera. Quin acte més emotiu!

Recordarem mot bé, ara fa un any, el 23 de juny, vigilia de Sant Joan, vas tenir el primer símptoma d’esgotament. Més tard, ja ingressat a la clínica, sabríem que tenies leucèmia.

Vas ser valent. Vas afrontar la terrible malaltia amb decisió. Et vas sotmetre al dictamen mèdic. El dolor no t’espantava pas. Volies tornar a nèixer, ser el mteix d’avans, tornar a ser tu mateix.

…Has deixat de patir, Josep. No t’oblidarem mai. L’emoció ens domina. Et sentim apropo. Estàs aquí. Els xipresos es mouen. La Senyera t’envolta. Se sent el ‘Cant dels adéus’, ‘L’emigrant’… A reveure, Josep. Adéusiau ...”

Jaume Font i Huguet, el teu germà
30 de juny de 1989

Llegeix l'article sencer


Article de El Diario de Lérida 'Un Viejo Nacionalista'
Article de La Mañana 'Despedida'
Varios articles
Article de El Pregoner d'Urgell 'Primer Aniversari'
Article de La Mañana 'Homenaje'
Article de El Pregoner d'Urgell 'Segon Aniversari'
Article de La Mañana 'Testamento Político'
 
 
         
  Veu els vídeos del Primer i Segon Aniversari de la mort del Josep      
         
     
         
 
         
 
     
  MÉS PUR QUE TOT
Més pur que tot, el buit que vas deixar
y la teva presència en les coses.
Ara et tenim, impalpable, en la fresca
simplicitat del gest,
al centre del silenci,
i, per amor, en l'amor que revela
l'oasi inesperat
No et distancïis,
el teu estar completa el nostre viure,
li dóna plenitud, sentit i força,
y en fa l'espai en què tot ho podem
imaginar perfecte.

Miquel Martí y Poll
 
 
     
 
Josep Font i Huguet (26-12-1936 + 29-07-1988)
Visqué en la Llum · Fill amb excel·lència · Home de cor grand · Germà y company incondicional
 
 
 


POTENCIACIÓ PER ACONSEGUIR UNA VIDA PLENA DE SABIESA


Ens reafirmem i intensifiquem en la Llum del Univers que ens il·lumina i evoluciona constantment junt amb l’esperit de JOSEP FONT i HUGUET i dels nostres ancestres familiars.
Rebem l’Energia Vital del Centre del Univers permanentment. Obtenim una bona Salut i el Benestar interior i exterior. Desenvolupem la nostre condició humana en Llibertat. Aconseguim el Ajut Generós de la Providència en les qüestions puntuals de cada dia. Tenim de cara la Bona Sort i l’Èxit segur en cada tasca que emprenem. Triomfem en aquesta Vida en lo familiar i en lo social. Compartim desinteressadament l’Amor incondicional amb tota la Humanitat. Arribem al Estadi Superior de la Consciència. Som La Excel·lència personificada. Donem La Pau a tothom. Agraïm al Univers el nostre Despertar a la Saviesa, a l’Enteniment i a la Comprensió de la Creació de la Vida humana amb Plenitud per a totes les persones del Món.

Maestro Santiago
1 de Novembre de 2009, Dia de Tots els Sants 
 
   
     
 
Web promoguda per www.maestrosantiago.com