Història de Catalunya. Pròleg per Manel de Sàrraga. "Als meus avantpassats, amb agraïment".
Autor: Josep Font i Huguet
Any d’edició: 1980
 
"Som catalans sempre que vulguem ser-ho, els que vivim i treballem a Catalunya, i els fills de catalans que vulguin ser-ho, escampats arreu del món".
"El meu objectiu en escriure aquest llibre és omplir el buit que en molts de nosaltres ha produït la pèrdua de part de les nostres llibertat, aquests darrers quaranta anys".
"De la forma d'integració dels inmigrants dins la nostra terra, depèn el futur del nostre poble".

Més informació
Descarrega't l'obra completa
 
   
   
 
Assaig sòcio-polític. Pròleg per Antón Cañellas i Balcells. "Als amics de Catalunya".
Autor: Josep Font i Huguet
Any d’edició: 1981
 
"L'obra m'ha impressionat; no m'ho pensava pas. Aquest llibre és fruit del treball d'aquest home que estima la seva, la nostra terra". Josep Tarradellas, Ex-president de la Generalitat.
"Als que coneixem Josep Font no ens ha vingut de nou aquest cant vivencial a Catalunya. No és gens sorprenent, en conseqüència, que un centrista de Catalunya doni a la llum pública un autèntic manifest català". Anton Cañellas, President de Centristes de Catalunya (CC-UCD).

Més informació
Descarrega't l'obra completa
 
   
   
 
Ensayo socio-económico. "A mi padre, como tributo al prototipo de hombre-económico puro".
Autor: Josep Font i Huguet
Any d’edició: 1982
 
"El ideal de una sociedad moderna sería, pues, un puesto de trabajo para cada ciudadano, un puesto de trabajo fijo y equilibrado económicamente a fin de conseguir un desarrollo de la persona con dignidad, un puesto de trabajo que no degrade a la persona sino que la ennoblezca, un puesto de trabajo que genere una seguridad futura con pensiones justas, ..."

Més informació
Descarrega't l'obra completa
 
   
   
 
Assaig sòcio-polític. "Als lleidatans".
Autor: Josep Font i Huguet
Any d’edició: 1983
 

"De les terres de la Lleida pirinenca brollà la primera expressió de poble ja format. Sí, d'allí dalt de les muntanyes que ens miren constantment, amb la seva blancor immaculada i com a vigies permanents, en surten les primeres paraules en forma escrita de la nostra llengua catalana. El bressol on es bressaren els primers mots catalans escrits, estava situat a la Seu d'Urgell i a Organyà".

Més informació
Descarrega't l'obra completa