L'HOME DE FAMILIA | L'INDUSTRIAL | EL POLÍTIC | L'ESCRIPTOR | L'ESPORTISTA
 
   
 


Com escriptor la seva obra comprèn quatre llibres i uns diàlegs. Josep Font i Huguet va escriure el seu primer llibre als 42 anys, un moment ideal per a començar a explicar les seves experiències viscudes.

El primer va ser 'Sentiment Català' (1980). És un autorretrat de l'autor en el qual explica el seu pensament nacionalista català i la història de Catalunya. El 1981 acaba 'La Catalunya de tots I', en el qual recopila tots els articles que havia escrit en diferents mitjans de comunicació lleidatans. Un any més tard escriu en castellà un tractat sobre economia que va titular 'De la crisis al cambio'. En el seu últim llibre, 'Els arrels del partit Lleidatà' (1984), explica el procés ideològic per el qual es crea la formació política de caràcter independent que, junt amd dàltres, va fundar.

A més, va ser articulista i col·laborador del diaris provincials ‘La Mañana’, ‘Diario de Lérida’ i ‘Segre’ i dels periòdics locals ‘El Pregoner d’Urgell’ i ‘La Veu de Bellpuig’.
L’any 1981 fundà el periòdic local ‘La Veu de Bellpuig’ i al 1984 el periòdic ‘Lo Lleidatà’ (fes clic aquí ver veure el nº 1), d’ambit provincial.


"El meu germà era tot sentiment. Quan s'hi posava escrivia tot el que volia. Per a treballar tan sols necessitava un ambient de tranquil·litat i el flaire característic dels llibres vells. En 1988 vaig decidir editar diversos llibres del meu germà que no havien estat publicats. La meva única fi era que tots poguessin conèixer la feina que va realitzar i totes les aportacions amb les quals va contribuir a la millora de Catalunya. I gens millor que editant els seus pensaments."

Jaume Font i Huguet, Germà petit del Josep i col·laborador permanent en totes les seves accions i obres

Fes clic aquí per veure l'Obra del Josep